Google+
Telefon:+36-70-551-2974
E-mail: decorlacasa@gmail.com

Vásárlási Feltételek

  A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól elállni.

  Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a decorlacasa@gmail.com e-mail címen. A vásárlót ez esetben semmilyen költség nem terheli.
  Amennyiben a rendelés ellenértékét már átutalta bankszámlánkra, azt 30 napon belül visszautaljuk. Hibásan leadott rendelés esetén kérjük írjon a
decorlacasa@gmail.com e-mail címre.
 

  Az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával.

  Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mail-ben jelezni a decorlacasa@gmail.com e-mail címen határidőn belül.

  Az elállási jog kizárólag a használatba nem vett termék(ek)re vonatkozik, amely minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza    címünkre.Ellenkező esetben fenntartjuk magunknak a visszavásárlás mérlegelésének jogát.

Rosszul megválasztott szín miatt nem áll módunkban cserét biztosítani!Amennyiben nem biztos a kiválasztott színben kérje ingyenes színmintánkat amit postai úton juttatunk el Önhöz teljesen díjmentesen!!!

 

 

  Az elállási jog érvényesítése esetén a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk a vevő számlájára.

  A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, ezeket minden esetben a vevőnek kell viselnie.

 

 

 
LaCasaDecor | +36-70/551-2974 | 4400 Nyíregyháza, Honvéd u. 50.
tapeta.lap.hu | lakberendezo.lap.hu | lakberendezes.lap.hu