Google+
Telefon:+36-70-551-2974
E-mail: decorlacasa@gmail.com

Fizetési és szállítási feltételek

FIZETÉS BANKI ELŐREUTALÁSSAL

Banki előreutalás választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási (postázási) költséget bankszámlánkra való utalással egyenlíti ki.

Utalási információk:

Számlaszámunk: (Raiffeisen Bank) 12042816-01326253-00200000
Számlatulajdonos: Vasas Károly E.V.

A közlemény rovatba a megrendelő e-mail címét kell feltüntetni, a megrendelést ez alapján azonosítjuk be.
A terméket a fizetendő összeg beérkezése után készítjük el és adjuk át a futárszolgálat részére.

Szállítás díja egységesen: 990.-Ft/ csomag

A kiszállítást partnerünk, a Sprinter futárszolgálat végzi Magyarország egész területén 8.00-17.00 között.
Külföldre történő szállítási feltételeinkről kérjük tájékozódjon a megadott elérhetőségeinken.
Hétvégi napokon felár ellenében ami + 2.300.-Ft van lehetőség a csomag kézbesítésére.
Lehet munkahelyre is kérni kiszállítást, ha ott biztosabb a sikeres kézbesítés.

A SZÁLLÍTÁS RENDJE

Minden héten 2 napon jön a futárszolgálat a csomagokért, kedden és csütörtökön ami másnapra már ott is van a megrendelőnél. Amennyiben fontos a csomag érkezése kérem ügyeljen, hogy rendelését hétfő illetve szerda 12 óráig adja le részünkre!!!

20.000.-Ft feletti megrendelés esetén a teljes szállítási költséget átvállaljuk Öntől!

Megrendeléseket 1-7 munkanapos szállítási határidővel vállalunk, de arra törekszünk, hogy Vásárlóink mielőbb megkapják a kiválasztott dekorációt. 
Átlagos teljesítési idő: 2-3 munkanap. A szállítás esedékességéről előzetesen e-mailben, ill. telefonon tájékoztatjuk Megrendelőinket.

A LaCasaDecor fenntartja a jogot a megrendelések utólagos felülvizsgálatára! A megrendelt termékek átvételét követően az esetleges módosítási igényekkel járó anyagi többletköltséget és szállítási díjat a megrendelő viseli. Reklamáció esetén - a termék átvételét követő 14 napos határidőn belül számla ellenében- csere és/vagy pénz visszafizetési garanciát vállalunk, amennyiben a terméket sértetlen állapotban visszajuttatja cégünk részére és panasza megalapozottnak bizonyul.

FIZETÉS UTÁNVÉTELEL

Utánvételes rendeléseknél a termék átvételekor kell az összeget kiegyenlíteni. A szállítás a Sprinter Futárszolgálaton keresztül történik. Ha a kézbesítéskor a futár nem tudja átadni a csomagot, akkor először megpróbálja elérni a megadott telefonszámon. Ha nem sikerül, akkor értesítőt hagy a postaládában, majd még kétszer próbálkozik. Ha akkor sem sikerül, akkor visszaérkezik a csomag a telephelyünkre. A csomagot az értesítővel együtt 3 napon belül átveheti a Sprinter futárszolgálat telephelyén. A kézbesítés időpontjára nem vagyunk hatással, de az esetek 95%-ában a feladást követő napon 8-17h között történik. A feladásról e-mailben értesítjük. Amennyiben nem érkezett meg a csomag a megadott határidőn belül (3-4 munkanap), kérjük értesítsen minket az elérhetőségeink valamelyikén és utánanézünk a csomagnak!

Szállítás díja: 990.-Ft
Utánvét díja: 450.-Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Amennyiben szeretné személyesen átvenni a megrendelt terméket, akkor válassza ezt a fizetési módot. Miután elkészült a megrendelt termék, telefonon vagy e-mail-ben értesítjük az ön által megadott adatok alapján. Fontos! Amíg nem kapott telefonon vagy e-mailben értesítést, addig nem érdemes felkeresni üzletünket, mert nem lesz készen a termék. Általában 1-2 munkanap az elkészítési idő. 

KUPONKÓD HASZNÁLATA:

Webáruházunk időszakonként különböző kuponkódokkal kedveskedik ügyfeleinknek. Az alábbi megrendelésmenettel szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik Kuponkódot is szeretnének érvényesíteni.

Hogyan használja fel a kupont amit kapott?

1. Válassza ki a termékeket amiket szeretne megvásárolni, rakja őket a kosárba.

2. Ha végzett a válogatással, kattintson a bevásárlókosár gombra a jobb felső sarokban. Válassza a kosár megtekintés opciót!

3. "Mi legyen a következő lépés?" kérdésre:

A kuponkód használata gombra kattintva

Kérjük írja be ide a kuponkódját: pl. LCD20107 majd Utalvány érvényesítése gombra kattintva megjelenik a Fizetendőből levonandó összeg.

4. Majd Pénztár gombra kattintva folytathatja szállítási és számlázási adatok kitöltését!

 

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 
LaCasaDecor | +36-70/551-2974 | 4400 Nyíregyháza, Honvéd u. 50.
tapeta.lap.hu | lakberendezo.lap.hu | lakberendezes.lap.hu