Google+
Telefon:+36-70-551-2974
E-mail: decorlacasa@gmail.com

Blog

Modern stílus? Válasszon hozzá öntapadós tapétákat!

Modern stílus? Válasszon hozzá öntapadós tapétákat! Az utóbbi években visszaszorult az öntapadós tapéták népszerűsége, azonban a modern lakberendezési stílusnak köszönhetően újra reneszánszukat élik a látványos dekorelemek, amelyekkel harmonikussá varázsolható az otthon bármelyik helyisége!

Az öntapadós tapétákból egyre szélesebb kínálattal találkozhatnak a vásárlók, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő mintázatot. Egy modern otthonban mindenképp az olyan mintájú öntapadós tapéták mutatnak jól, amelyeken absztrakt formák találhatóak!

Az öntapadós tapétákat rendkívül egyszerű felhelyezni a felületekre, de természetesen nem árt egy kis kézügyesség annak érdekében, hogy ne legyenek púposak, vagy buborékosak a felhelyezés után, hiszen így mindenképp veszítenek esztétikai értékükből!

Webáruházunkban csakis minőségi, a dekorációs trendekhez igazodó öntapadós tapétákat találhat, amelyek mindenképp megalapozzák a lakás hangulatát! Válasszon otthona stílusának és az Ön ízlésének megfelelő terméket!

 

Varázsolja egyedivé otthonát könnyedén falmatricákkal!

Varázsolja egyedivé otthonát könnyedén falmatricákkal!Mindenki egyedi otthonról ábrándozik, de ennek megvalósítása nem egyszerű. Sajnos biztosak lehetünk benne, hogy a megvásárolt bútoraink nem csak a mi életterünkben pompáznak, hiszen a bútoráruházak nem egyedi bútorokra szakosodtak, és mindenkinél megtalálhatjuk a polcokat, komódokat és szekrényeket. Valami plusz kell, ami nem csak feldobja, de egyedivé is teszi otthonunkat!

Tökéletes megoldás az egyediség eléréséhez a falmatrica, ami nem csak gyors, de könnyen felragasztható is! Webáruházunkban számtalan falmatrica közül választhat a vicces, vagy épp komoly idézetektől a növényeken át az absztrakt mintákig! Ráadásul egyszerűen otthona színeihez igazíthatja őket, csak rendeléskor ki kell választania a megfelelő árnyalatot! A felragasztás után pedig csak gyönyörködnie kell benne és egyedi otthonában!

Ha szeretné gyorsan és könnyedén különlegessé változtatni nappaliját, étkezőjét, konyháját, vagy hálószobáját, vásároljon falmatricát kínálatunkból!

 

Öntapadós tapéták az egyedi otthonért!

Öntapadós tapéták az egyedi otthonért!Mindenki szereti az egyediséget, mindenki szeretne egy kicsit kilógni a tömegből, és persze jó lenne, ha ezt az otthona is tükrözné. Sok lehetőségünk van arra, hogy az életterünket a személyiségünkhöz alakítsuk, de ha igazán látványos újdonsággal szeretnénk feldobni a lakást, érdemes szétnézni az öntapadós tapéták között!

Ha valaki meghallja azt, hogy öntapadós tapéta, a falakra asszociál, pedig nem csak a háttérhez használható fel! Manapság divat a régi, retro bútorok újragondolása, amihez nem csak festéket, de öntapadós tapétákat is használhatunk. Vegyünk egy régi, fiókos komódot, aminek natúr fa felülete kopottas, koszos, karcos. Nem mutat már igazán jól, elszálltak felette az évek. Ha a keretét lefestjük egy semleges színnel, az ajtókat pedig beborítjuk egy feltűnő, színes mintájú öntapadós tapétával, és kicseréljük a fogantyúkat is, vadonatúj és teljesen egyedi bútorral gazdagíthatjuk otthonunkat!

Válogasson öntapadós tapéta kínálatunkból, és tegye egyedivé otthonát!

 

Élje ki kreativitását falmatricákkal!

Élje ki kreativitását falmatricákkal! A falmatricák manapság óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, ugyanis a sokrétű felhasználhatóságuknak köszönhetően bárki egyéni igényeihez igazíthatja a kompozíciókat. Ezekkel a dekorációs elemekkel szárnyalhat a kreativitás, legyen szó otthonunk bármely helyiségéről vagy akár irodánkról!

Annyira gazdag kínálattal találkozhatnak a vásárlók a falmatricák terén, hogy még azokat is megihleti a választék, akiknek általában nehezére esik ötletes megoldást találni saját ízlésükhöz, ám akár egyedi megoldások is megvalósíthatóak. Aki már régóta gondolkodik a falmatricák vásárlásán, azonban valójában nem tudja, hogy miként rendezze el a dekorációs elemeket, rengeteg ötletet találhat különféle fórumokon és szakértőink is szívesen adnak tanácsot.

A falmatricák sokoldalúságuk mellett egyszerű használatuknak is köszönhetik sikerüket, hiszen rendkívül egyszerű felhelyezni őket, de eltávolításuk sem okozhat gondot, ha változtatna az enteriőrön.

Ha Ön is szeretné látványos dekorációs elemekkel gazdagítani környezetét, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és szerezze be tőlünk álmai falmatricáit!

 

Dobja fel falait vászonképekkel!

Dobja fel falait vászonképekkel!Az idei lakberendezési trendek egyik lényeges eleme, hogy vége az üresen hagyott falak divatjának; előtérbe kerülnek a bőségesen dekorált enteriőrök és a képekkel teleaggatott falak, amik a bohém, eklektikus stílus térnyerését bizonyítják!

Falainkat nem csak poszterekkel és képkeretbe helyezett fényképekkel díszíthetjük fel, hanem vászonképeket is használhatunk! A vászonképek lényege, hogy alapvető funkciójuk mellett struktúrát is adnak a falfelületnek, és a fény-árnyék hatásnak köszönhetően az otthonunk sokkal izgalmasabb kinézetet kap tőlük. Emellett az is hatalmas előnyük, hogy bármilyen fotót, festményt, vagy grafikát nyomtathatunk rájuk, így tökéletesen egyedi lehet a lakásunk!

A vászonképek természetesen nem csak az eklektikához illenek, hanem akár a modern stílus kiegészítői is lehetnek, hiszen a stílusuk csakis attól függ, hogy mit álmodtunk meg rájuk! Rajzfilmfigurákkal, vagy szuperhősökkel akár egy gyerekszoba falán is tökéletesen mutatnak!

Ha vászonképekkel szeretné feldobni otthonát, válogasson kínálatunkból! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

 
LaCasaDecor | +36-70/551-2974 | 4400 Nyíregyháza, Honvéd u. 50.
tapeta.lap.hu | lakberendezo.lap.hu | lakberendezes.lap.hu